måndag 5 november 2012

Girls' in UNIFORM

Annyeong! 
Försöker just nu börja gilla girls generations nyaste... BUT IT'S PRETTY HARD :O Gillar Flower Power inte alls... Videon är väl helt okey men... LÅTEN!? Uh.. har särskilt svårt för Sunny och Jessicas del >_____> 

Dock gillar jag girls generations ''uniform style'' :D Som man tidigare har sätt;
//Seulrin

3 kommentarer:

Anonym sa...

Omg håller med om jessicas och sunnys delar blergh xD fast jag tyckte att låten var bättre än videon... delarna då de har de där rosa/vita kläderna var det vidrigaste jag sett på länge! Såg ut som något morning musume kunde filmat för tio år sedan D:
// Jinra

Anonym sa...

Ja de rosa/vita kläderna var lite ''diskhandskarna'' style... VARFÖR KAN DE INTE HA AWESOME GENIE STYLE??? :O
//Seulrin

fanny:) sa...

Jag har precis börjat lyssna på GG, och i början hade jag också svårt för den här låten, nu typ nördar jag den xd. Men iaf, kan du/ni namnen på alla? Jag blir typ bara förvirrad, kanske ni har något tips? :)

Seulrin and Jinra

Seulrin and Jinra
Vi är två kpop fans som går under namnen Bae SEULRIN och Sam JINRA. Vi bloggar om mycket inom kpop, men våra favoritgrupper är BIGBANG, SHINee och f(x). Här på bloggen kan du hitta våra åsikter om nya musikvideor och låtar, grupper och stylig samt fanservice plus random fangirlande och "degning". KEEP CALM AND BOOMSHAKALAKA BIATCHES.

Använder Blogger.