söndag 6 januari 2013

I'm ready for the gay man and Dinowoo~

the yadong couple som de kallas~
Annyeong♥♥
Just nu är me so prepared for INFINITE H, en ny 'sub-unit' bestående av Hoya (som jag kallar the gay man eftersom att han spelade homo i Reply 1997 xD) och Dongwoo (Dinowoo = han ser ju ut som en dinosaurie)~
Eftersom att båda brukar rappa i INFINITEs låtar ska de nu försöka sig på hip hop, och jag är så spänd (???, vill använda ordet excited men känner att jag använder mer och mer engelska ord what is this?) på att se/höra hur det kommer bli :D
Måste säga att teasern redan ser lovande ut!
Sunggyus solo förra året var en hit (enligt mig lol) så jag undrar hur INFINITE H kommer göra, med tanke på att Sunggyu inte dansade i sin musikvideo men INFINITE är kända för sina danser + Hoya är den i INFINITE som är bäst på att dansa... HMM. 
Är i alla fall glad att de låter fler och fler medlemmar i gruppen skina mer♥♥
Måste också säga att jag börjat gilla Hoya mer nu, mest för att jag sett honom i Reply 1997 och nu lägger märke till honom mera när jag ser hela INFINITE (tidigare brukade jag glömma bort honom lite lol)
// Jinra 
(ingen apstatus hädanefter eftersom att sidan vi tog aporna ifrån är BORTA ;__; mina fina apor snyft snyft)

3 kommentarer:

Anonym sa...

THE GAY MAN WOOOHOOOO!!! Määääääh~ får se om jag gillar den här låten, har ju lite svårt för Infinite annars...
//Seulrin

Anonym sa...

Nu blir det inget mer määäh ;____;
// Jinra

Seulrin sa...

Nooo ;____;

Seulrin and Jinra

Seulrin and Jinra
Vi är två kpop fans som går under namnen Bae SEULRIN och Sam JINRA. Vi bloggar om mycket inom kpop, men våra favoritgrupper är BIGBANG, SHINee och f(x). Här på bloggen kan du hitta våra åsikter om nya musikvideor och låtar, grupper och stylig samt fanservice plus random fangirlande och "degning". KEEP CALM AND BOOMSHAKALAKA BIATCHES.

Använder Blogger.