onsdag 2 januari 2013

Määäääh

Hey! 
Har precis kollat på eyk's award, och fick då upp ögonen för K.Will's please don't då de nämnde ''homosexuality'' LOL xD Som man ser i videon är Seo Inguk med och är det inte lite ironiskt? Han spelar även den manliga huvudrollen i Reply 1997 där en kille (från infinite LOL) gillar honom, och i denna videon gillar HAN en kille hahaha~ 

But ehm... Den här videon är VÄLDIGT sorglig (grät nästan nyss, hade förmodligen gjort det om jag inte höll emot... [Victor kommer snart så vill inte gråta nu liksom xD]). Musikvideos blir extra sorgliga då man SJÄLV kan relatera lite till vad budskapet är... Har lyssnat på den här låten då den kom, men aldrig sett video!! (Hur kunde jag ha missat!?). Den här sortens videos (nästan som Taeyangs weddingdress) får mig att undra vad jag egentligen vill... (tänker inte utveckla det mer, här på bloggen dock) 
//Seulrin


0 kommentarer:

Seulrin and Jinra

Seulrin and Jinra
Vi är två kpop fans som går under namnen Bae SEULRIN och Sam JINRA. Vi bloggar om mycket inom kpop, men våra favoritgrupper är BIGBANG, SHINee och f(x). Här på bloggen kan du hitta våra åsikter om nya musikvideor och låtar, grupper och stylig samt fanservice plus random fangirlande och "degning". KEEP CALM AND BOOMSHAKALAKA BIATCHES.

Använder Blogger.