måndag 6 augusti 2012

TEEN TOP - Be ma girl


Videon
Videon har ett genomgående tema som passar ihop med färger och disco bling. Det är bra att dom inte är för seriösa utan man får se att dom har roligt. Det är också kul att de spelade in videon på många och roliga ställen, såsom bowlinghall och att de hade många tagningar, dessutom väldigt många CUUUTEE moments♥

Låten
Ännu en låt av Brave Sound, och låten var väldigt typisk kpop med rapp och en melodi som sätter sig på hjärnan. En bra låt att pressa länge. Texten handlar precis som annan kpop om kärlek, denna ur en "shy-boys" synvinkel. De sjunger att dem vill ge tjejen de gillar deras kärlek, men det är lätt att misstolka när de samtidigt gör ett så kallat "döds-juck".

Stylingen 
Vi är båda överens om att de har väldigt bra styling! :D 
De har flera olika stilar (helsvart, färgglatt, jeans osv) men vår favorit är den färgglada, det är så vi skulle klä oss om vi var dudes!!!! Kläderna är inspererande~
Det var också mycket neon, väldigt fint♥
Frisyrerna var alla helt okej, men  våra favorit frisyrer är L.Joes blonda+blåa slingor, Changjos röda och Rickys helblåa~ (TOP STYLE)

Dansen
Dansen var faktiskt väldigt bra den med! Det är coolt när de "springer" i dansen och också att de får dansa en och en~

Favoritsaker 
Den absoluta favoritdelen är när C.A.P sjunger (något som låter som) PESTO vid 1:31! Andra favorit delar är när de lyser i mörkret neon-style och när de improviserar cute inför kameran. Vi insåg också att vi har samma favoritmedlemmar i gruppen; L.Joe och Changjo~!


Övrigt
Vi har pressat den här låten enda sedan igår kvällen efter middagen, för det är svårt att tröttna på den ;D

Vårat betyg:  ♥ ♥ ♥ ♥ ♡ (4/5)

Status: (KOKTA!!!!!)
//Seulrin & Jinra

0 kommentarer:

Seulrin and Jinra

Seulrin and Jinra
Vi är två kpop fans som går under namnen Bae SEULRIN och Sam JINRA. Vi bloggar om mycket inom kpop, men våra favoritgrupper är BIGBANG, SHINee och f(x). Här på bloggen kan du hitta våra åsikter om nya musikvideor och låtar, grupper och stylig samt fanservice plus random fangirlande och "degning". KEEP CALM AND BOOMSHAKALAKA BIATCHES.

Använder Blogger.