onsdag 29 augusti 2012

x______x

Grüß dich! [LOL pluggar tyska glosor]
Rakt på sak; JAG VILL VERKLIGEN BYTA LINJE!! Natur suger goat p*t!! Vi har inga raster förutom en halvtimme lunch, vilket inte är så jävla kul när man går så himla länge! Dessutom är allting supersvårt, och det är super stressigt tempo, och när man frågar andra ''uh... vist var de här jobbigt?'' så svarar de glatt ''nej! det här var ju SÅ kul!'' det hemska är att de är 100% seriösa... IT SUCKS!! Typ ingen som fattar att man vill beklaga sig.. 

Vill verkligen verkligen byta! Vet inte till vad... men... Q_Q *feel so tired* Fast ändå... GAAAAAAHH I WANNA DIE!! Vet inte va jag ska göra!! 
Status:*dead and depressed* 
//Seulrin

1 kommentarer:

Anonym sa...

BYT TILL SAAAAAAMMMMMMMMMMMMMMMMM!!!!! man får ju ändå ha natur och matte ;D på tal om matte; har bara haft två lektioner men fattar redan inte ett skit ;_; u gotta help me!!!!
// Jinra (inte shin hehehe)

Seulrin and Jinra

Seulrin and Jinra
Vi är två kpop fans som går under namnen Bae SEULRIN och Sam JINRA. Vi bloggar om mycket inom kpop, men våra favoritgrupper är BIGBANG, SHINee och f(x). Här på bloggen kan du hitta våra åsikter om nya musikvideor och låtar, grupper och stylig samt fanservice plus random fangirlande och "degning". KEEP CALM AND BOOMSHAKALAKA BIATCHES.

Använder Blogger.